Süper Lig'in dibi ateş çemberi! Son durum

Süper Lig son yılların en çekişmeli ligde kalma mücadelesine sahne oluyor. Bitime 2 hafta kala matematiksel olarak düşmesi kesinleşen takım bulunmuyor.

Süper Lig'in dibi ateş çemberi! Son durum
19 Temmuz 2020 - 08:40 - Güncelleme: 19 Temmuz 2020 - 08:51

FUTBOO | Süper Lig'de belki de son yıllardaki en çekişmeli ligde kalma mücadelesini izliyoruz. Son 2 hafta kalmasına rağmen henüz düşmesi kesinleşen bir takım bulunmuyor. Son sıradaki Ankaragücü en büyük düşme adayı olsa da onların da 2 maçı kazanmaları halinde ligde kalma şansları bulunuyor.

Süper Lig'in 33. haftasındaki karşılaşmaların ardından en azından 1 takımın düşmesi kesinleşebilir. Son sıradaki Ankaragücü, 33. haftada sahasında Antalyaspor'u konuk edecek. 

Ligde 17. sıradaki Kayserispor'un da kalan haftalarda işi kolay değil. Sarı-kırmızılı ekip 33. haftada deplasmanda lider Başakşehir ile, son hafta ise Trabzonspor ile karşılaşacak.

Kayserispor ile aynı puandaki Çaykur Rizespor ve Yeni Malatyaspor da tehlikeli bölgeye en yakın takım konumundalar. İki ekip hafta sonu birbirlerine karşı mücadele edecekler ve belki de bu maç haftanın alt sıralar açısından en belirleyici 90 dakikası olacak.

Süper Lig'de 33. hafta oynanacak maçlar;

Galatasaray - Göztepe

Trabzonspor - Konyaspor

Başakşehir - Konyaspor

Alanyaspor - Denizlispor

Ç. Rizespor - Yeni Malatyaspor

Ankaragücü - Antalyaspor

Beşiktaş - Fenerbahçe

Gaziantep FK - Kasımpaşa

Sivasspor - Gençlerbirliği

YORUMLAR

  • 0 Yorum