1 kişi eksik Akhisar, Kasımpaşa'yı devirdi

ABONE OL

Süper Lig'in 3.haftasında Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ligde iki namağlup takım karşı karşıya geldi. İkinci yarının tamamını 10 kişi oynayan Akhisar, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.

Maça her iki takımda kontrollü başladı. Akhisar ilk yarıda seri ve kısa paslaşmalarla etkili olmaya çalışırken, Kasımpaşa rakip sahada pas yapmaya çalıştı.

Maçın ilk 20 dakikası Akhisar Belediyespor’un üstünlüğü ile geçildi ve Kasımpaşa maçın bu dakikalarında iyi savunma yapmayı bildi. Maçın ilk net fırsatı dakikalar 29’u gösterirken Akhisar Belediyespor’lu Serginho’dan geldi. Olcan Adın’ın ortasında altı pas bölgesinde buluşan Serginho topu ağlara gönderemedi.

Maçın 13.dakikasında sarı kart gören Mustafa Yumlu, 45.dakikada Adem Büyük ile girdiği mücadele sonrası ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyundan atıldı. İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıyı başlatan düdüğün ardından sayı üstünlüğünü iyi kullanan Kasımpaşa baskısını arttırdı.

Dakikalar 70’i gösterirken Kasımpaşa adete rakip sahaya yerleşti ve kısa paslarla pozisyon aradı. Bu dakikalarda Murillo ile etkili olan deplasman ekibi yakaladığı net fırsatları değerlendiremedi.

78.dakikada Kasımpaşa hücumcuları net pozisyonlardan yaralanamadı. 1 kişi eksik Akhisar Belediyespor hızlı yakaladığı pozisyonda Miguel Lopes topu sağ taraftan ters kanata oynadı. Topu kontrol eden Ömer Bayram topu ağlarla buluşturdu: 1-0

Daniel Larsson’un pasında Kasımpaşalı Veigneu topa dokunmadı. Topu önünde bulan Eray Ataseven, Akhisar Belediyespor’u 2-0 öne geçirdi.

90+3’te Kasımpaşa penaltı kazandı. Kasımpaşa teknik direktörü Kemal özdeş penaltı öncesinde tribüne gönderildi. Penaltıyı gole çeviren Michael Rangel sonucu belirledi: 2-1.

Okan Buruk’lu Akhisar namağlup

Yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Akhisar Belediyespor, oynadığı oyunla ligin 3.haftalık bölümünü namağlup tamamladı. Maçın 45 dakikasını 10 kişi tamamlayan Akhisar sahadan 2-1 galip ayrılmasını bildi ve puanını 7’ye çıkararak haftayı 3.sırada kapattı. Kasımpaşa ise ligdeki ilk mağlubiyetini aldı ve haftayı 4 puanla 6.sırada tamamladı.

akhisarspor kasımpaşa okan buruk