21 yaşından önce en iyisi kimdi?

ABONE OL

Son 15 yıla damga vuran Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo, gelecek 15 yıla damga vuracak Kylian Mbappe ve Erling Haaland'a karşı! Şampiyonlar Ligi'nde 21 yaş öncesi hangileri daha iyiydi?

FUTBOO | Şampiyonlar Ligi’nde Erling Haaland ve Kylian Mbappe, muhteşem işlere imza atarken, kaçınılmaz şekilde Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo kıyaslamaları da devam ediyor.

Erling Haaland ve Kylian Mbappe önümüzdeki 10 yıla damga vuracak, peki Messi ve Cristiano Ronaldo’yu geride bırakabilecekler mi?

Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü iki oyuncusu olan Ronaldo ve Messi, bu ünvanlarını birkaç yıl daha ellerinde tutacaklar. Biz de bu süreçte Haaland ve Mbappe’nin genç Messi ve Ronaldo’ya göre neler yaptıklarını inceledik.

Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo, Avrupa’da adlarını erken duyursalar da dikkat çekici istatistiklerine yaşlarıilerledikçe ulaştılar. Ancak Haaland ve Mbappe, şimdiden istatistikleriyle herkesi solladı.
21 yaşından önce Messi, CR7, Haaland ve Mbappe

Mbappe ve Haaland, 21 yaşından önceki performanslarıyla Messi ve Ronaldo’nun çok çok önünde! Mbappe 21 yaşına kadar Şampiyonlar Ligi’nde 19 gole imza atmıştı. Mbappe bu alanda Şampiyonlar Ligi’nin en iyisi. Haaland ise ikinci sırada. Norveçli yıldız 18 golle 21 yaşından önce Şampiyonlar Ligi’nde en çok gol atan ikinci oyuncu.

Cristiano Ronaldo’nun 21 yaşından önce Şampiyonlar Ligi’nde golü bulunmazken, Lionel Messi’nin ise sadece 8 golü bulunuyor.

21 yaş öncesi Şampiyonlar Ligi’ndeki gol sayıları;

Kylian Mbappe, 19
Erling Haaland, 18

Karim Benzema, 12
Patrick Kluivert, 9
Obafemi Martins, 8
Lionel Messi, 8
Raul Gonzalez, 8
Javier Saviola, 8

erling haaland kylian mbappe lionel messi cristiano ronaldo şampiyonlar ligi