Abdullah Avcı'nın istediği transferler

ABONE OL

Süper Lig'e istikrarsız bir başlangıç yapan ve teknik direktör değişiklğine giden Trabzonspor'da, Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle işler biraz daha yoluna girdi. İkinci devre için orta saha transferine yoğunlaşan bordo mavili takım yerli isimler üzerinden duruyor ve ilk görüşmeleri de gerçekleştirdi.

Süper Lig'in 15. haftası geride kalırken Trabzonspor, 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 de mağlubiyete imza attı. Topladığı 20 puanla kendisini dokuzuncu sırada yer bulan Fırtına'da teknik direktör Abdullah Avcı, ara transfer dönemini bekliyor. Takımın başına sezon ortasında gelen Avcı, öncelikle orta saha transferi bekliyor.

Trabzonspor devre arasında kadrosuna katmayı planladığı isimlerle görüşmelere başladı. Bordo-mavililer ilk transferleri defansif orta saha ve ofansif orta sahaya yapacak.

Listedeki isimler Okay Yokuşlu, Berat Özdemir ve Aytaç Kara ile temas kuruldu. 

Okay Yokuşlu

La Liga'da Celta Vigo forması giyen milli futbolcu şimdilik Türkiye'ye dönmeye sıcak bakmadığını bildirdi. Ancak hem kulübü hem de kendisi ile temaslar sürüyor.

Berat Özdemir

Gençlerbirliği 22 yaşındaki 6 numara için tam 5 milyon Euro bonservis istedi. Berat, gelmeye sıcak bakarken, Trabzonspor ise bu rakamın düşürülmesi için bastırıyor. Bordo-mavililer ayrıca takas formülü üzerinde de çalışıyor.

Aytaç Kara

Kasımpaşa forması giyen oyuncu ile görüşülse de Galatasaray ile anlaştığı için listeden çıkarıldı. Bu isimlerin dışında scout ekibinin önerdiği futbolcular için de temaslar gerçekleştirilecek. (Yunus Emre Sel / Sabah)