ABDÜRRAHİM ALBAYRAK VE EŞİ İÇİN RESMİ AÇIKLAMA

ABONE OL

Futbol camiasının renkli isimlerinden, Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak ile eşi Şükran Albayrak'ın koronavirs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı ancak durumlarının iyi olduğu duyuruldu.

Futbol camiasının renkli isimlerinden, Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak ile eşi Şükran Albayrak'ın koronavirs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı duyuruldu.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; tedavi altına alınan Abdürrahim Albayrak ve eşinin durumunun iyi olduğu duyuruldu.

Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesinde yer alan açıklama şu şekilde:

"İkinci Başkanımız Sn. Abdurrahim Albayrak'ın bir süredir devam eden şikâyetleri üzerine yapılan kontrollerinde koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkmıştır.

İkinci Başkanımız ve aynı teşhisle tedavisine başlanan değerli eşi Şükran Albayrak'ın tedavilerinin 6. gününde genel sağlık durumları olumlu seyretmektedir.

Albayrak Ailesi'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletirken her ikisinin de en kısa sürede sağlıklarına kavuşarak aramıza döneceklerine olan inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz."

"Çok şükür iyiyim"

Eşiyle birlikte tedavi süreci devam eden Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak da, DHA'ya yaptığı açıklamada; iyi durumda olduğunu belirterek, her şekilde iyi dileklerini iletenlere teşekkür etti.

Albayrak şunları ifade etti:

"Her şey inşallah daha iyi olacak. Çok şükür iyiyim, kendimi iyi hissediyorum. Arayan ve mesaj atanlara teşekkür ederim, onlardan moral almak, onlardan dua almak bizi güçlü kılıyor. Herkese selam."

Fatih Terim ve ailesi de test yaptırdı

Abdürrahim Albayrak da koronavirüs'e rastlanmasının ardından yakın mesaide bulunduğu Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de ailesiyle birlikte test yaptırdığı ve sonucunu bekledikleri belirtildi.

Fenerbahçe'den "Geçmiş olsun" mesajı

Fenerbahçe Kulübü de sosyal medya hesabı twitter'dan bir mesaj yayınlayarak Abdürrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak için şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, eşi Şükran Albayrak ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; Abdurrahim Albayrak ile eşinin en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını ve iyi haberlerini almayı temenni ediyoruz. #BirlikteBaşaracağız" 

galatasaray abdürrahim albayrak fatih terim koronavirüs covid 19