Aboubakar'dan sakatlık ve fesih itirafı

ABONE OL

Beşiktaş'ın yeni transferi Vincent Aboubakar, Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında sakatlık iddialarına cevap verdi.

Vincent Aboubakar'ın açıklamaları şu şekilde:

Sakatlığı nüksederse sözleşmesi tek taraflı feshedilecek maddesi var. Buna rağmen bana yapılan iyi karşılamaya teşekkür ediyorum. Hakkımda söylenenlerden haberim var. Uzun süren bir sakatlığım oldu. Uzun süre oynamadım ama şu anda hiçbir sorunum yok. Oynamaya hazırım.

'Beşiktaş taraftar grubunu kimse kalbimden silemez'

Burada beni çok seven insanlar oldu. O taraftar grubunu kimse kalbimden silemez. Maç sonu üçlüyü de bu duygularla çektirdim. Transfer videosunu çekerken de stada geldiğimde çok güzel şeyler hissettim. Attığım goller, yaşadığımız şampiyonluk, taraftarla bütünleştiğim günleri düşündüm.

'Burası benim evim, herkesi tanıyorum'

Belli bir zamana ihtiyacım var ama bu ne kadar süre bilmiyorum. Kendimi güçlü hissediyorum. Bu zorluğu kısa zamanda aşacağım. Burası benim evim. Başkanı, çalışanları, taraftarları... Herkesi tanıyorum. Burada bana güven var. Bütün bunları bildiğim ve bu avantajları kullanmak istediğim için buraya geldim.

'İspanya'dan gelen teklifler de vardı'

İspanya'dan gelen teklifler vardı ama Beşiktaş'ı seçtim. Bildiğim, sevdiğim bir kulüp. Burada karşılıklı bir güven var. Hoca ile ilişkimiz iyi. Herkesle ilişkim çok iyi. Buraya çok çalışıp kulübe bir şeyler katmaya geldim. Çalışma şeklimi gördükten sonra benim onlara duyduğum saygıyı onların da bana duyacağını düşünüyorum.