Aboubakar'dan sözleşme itirafı: 'Haberim yoktu'

ABONE OL

Beşiktaş'ta sakatlığı sebebiyle son dönemde forma giyemeyen Vincent Aboubakar, şampiyonluk sonrası sözleşmesiyle ilgili itirafta bulundu.

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşikyaş'ın yıldızlarından Vincent Aboubakar, son dönemde çok konuşulan sözleşme detayları hakkında açıklamalar yaptı.

Göztepe maçında yaşadıklarını anlatan Aboubakar, "Göztepe maçında ikinci yarıyı izleyemedim. Odama dua etmeye gittim. Güçlü bir inancım var, böyle yaşarım. Geldiğimde şampiyon olacağımızı biliyordum. Öyle de oldu, öyle de olması lazımdı. Biz bu şampiyonluğu hak ettik" dedi.

'İlk şampiyonluğu burada yaşadım'

Siyah-beyazlılara transfer süreci hakkında da duygularını paylaşan yıldız golcü, "Beşiktaş benim için çok özel bir kulüp. Avrupa'da ilk şampiyonluğu burada yaşadım. Zor bir dönemde, zor bir sözleşme kabul ettim. Çok fazla şeyin üstesinden geldim. Şampiyon olmak istiyordum. Acı çekmeden bir şeyler olmuyor. Buraya goller atmak için gelmedim, insanları mutlu etmek için geldim." şeklinde konuştu.

'Beşiktaş'ta kalmak istiyorum'

Sözleşmesindeki detay sebebiyle son dönemde oynamadığı yönündeki iddialara yanıt veren Aboubakar, "Milli takımdan döndükten sonra 30 maç maddesini öğrendim. Daha öncesinde bilmiyordum. Sonra konuşmalar başladı. Ben fedakarlık yapmak istedim, takım arkadaşlarım da bunu istedi. Sivasspor maçına çıktı. Vida bir top attı, bacağımda bir şeyler hisettim. Josef'e top attım, bacağımda bir şeyler hissettim. Sivas maçı sonrası MR çekildim yeniden ödem ve kanama görüldü. Her hafta MR'a giriyorum. Bütün taraftarlara bana olan desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Ben burada kalmak istiyorum, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum. Kulübün, menajerimle konuşması lazım." ifadelerini kullandı.

vincent aboubakar