Advocaat giderken topa tuttu

ABONE OL

Gelecek sezonda iddialı bir ekip oluşturmak için kolları sıvayan Fenerbahçe'ye teknik direktör Dirk Advocaat'tan sezon sonu raporu geldi.

Kupasız tamamlanan bir sezonun ardından gelecek sezon için kolları sıvayan Fenerbahçe, Dirk Advocaat’ın sezon sonu raporunu dikkate alacak.

Hollandalı teknik adam yönetime sunduğu raporda transferlerden önce sorunlu oyuncuların takımdan gönderilmesini işaret etti.

Trabzonspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli çalıştırıcı, “Bu kadro ile daha fazla ne bekliyordunuz ki?" diyerek futbolcularını ağır eleştireceğinin sinyallerini verdi.

Ardından takımın kimyasını bozan oyuncularla ilgili açıklama yapan Advocaat, “Bu tip isimlerin takımdan uzaklaştırılması en az yapılacak transferler kadar önemli. Çünkü bu oyuncular, kendileri takıma katkı sağlamadığı gibi takım arkadaşlarını da olumsuz etkiliyorlar" ifadelerini kullanarak takım içi uyumsuzluğa dikkat çekti.

KİMİ İŞARET ETTİ?

Advocaat’ın, “Bu tip isimlerin takımdan uzaklaştırılması en az yapılacak transferler kadar önemli…” derken Emenike ve van der Wiel’den bahsettiği, bu oyuncuların transfer yapılmadan önce kadrodan gönderilmeleri gerektiğini belirtti.

Genç oyuncular için de değerlendirme yapan Advocaat, “Salih ve Ozan için mentör görevlendirin” ifadesini kullandı.

 

dirk advocaat fenerbahçe emenike wiel transfer rapor