Ahmet Çakar: Cocu gidiyor, Tayfun Korkut geliyor

ABONE OL

Beyaz TV'deki Derin Futbol programının yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Phillip Cocu ile yollarını ayıracağı ve yerine Tayfun Korkut'un getirileceğini öne sürdü.

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında flaş bir iddiada bulundu.

Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Phillip Cocu ile yakın zamanda yolların ı ayıracağı ve yerine Sttutgart'tan ayrılan Tayfun Korkut'un getirileceğini iddia etti..

"Yüzde 99 Fenerbahçe'nin hocası olacak"

Ahmet Çakar, "Bu boş sallama bir haber değildir. Almanya'dan çok güvendiğim birinden geldi. Tayfun Korkut'un yüzde 99 Fenerbahçe'nin hocası olacağını öğrendim. Tayfun hoca da istiyor ancak bazı İspanyol kulüplerin de istediği söyleniyor." şeklinde konuştu.

Tayfun Korkut kimdir?

2 Nisan 1974 Stuttgart doğumlu olan Tayfun Korkut UEFA Pro Lisansı'na sahip.

Bundesliga'da sezona Tayfun Korkut ile başlayan, ancak ilk 7 haftada 5 puan toplarak son sıraya inen VFB Stuttgart, geçtiğimiz günlerde Türk çalıştırıcıyla yollarını ayırmıştı.

Hoffenheim U17 ve Stuttgart U19 takımlarını çalıştırdıktan sonra Bundesliga ekiplerinde görev alan Korkut sırasıyla; Hannover 96, Kaiserslautern, Bayer Leverkusen takımlarını çalıştırdıktan sonra bu sezon Stuttgart ile anlaşmıştı.

Fenerbahçe'de 5 sezon oynadı

1995-96 sezonu başında Stuttgart Kickers'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Tayfun Korkut, sarı-lacivertli formayı 5 sezon boyunca başarıyla giymiş ardından La Liga ekiplerinden Real Soceidad'a transfer olmuştu.

2003-04 sezonunda Espanyol'da oynayan Korkut, 2004-05 sezonunu Beşiktaş'ta tamamlamış, 1 sezon da Gençlerbirliği'nde oynadıktan sonra aktif futbolculuk yaşamını sona erdimiş ve teknik adamlığa başlamıştı.

tayfun korkut fenerbahçe ahmet çakar phillip cocu