Aksoy: Herkes emeğinin karşılığını aldı

ABONE OL

Trabzonspor yöneticisi Emre Aksoy, Çaykur Rizespor'un kendileri hakkında yaptığı açıklamalara atıfta bulunarak, 'Trabzonspor ne bir takımı küme düşürdü ne de bir başka takımı kümede tuttu. Her takım, 34 maçlık periyottaki emeğinin karşılığını aldı' açıklamasını yaptı.

Bordo-mavili kulübün yöneticisi Emre Aksoy, sosyal medyadaki Twitter hesabından Çaykur Rizespor’un Trabzonspor kulübü hakkında yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. 

Ligde 18 takımın olduğunu ve sezonun 34 hafta sürdüğünü belirten Aksoy, “Bir takım şampiyon olur, üç takım da küme düşer. Bunların hiçbiri bir maçla gerçekleşmez. Uzun bir maraton. Camiamız her daim onuru ve şerefiyle bu ligde mücadelesini sürdürmüştür ve bu duruşundan da asla taviz vermeyecektir” yorumunda bulundu.

"KİMSEYİ DÜŞÜRMEDİK"

Aksoy, bir takımın, kendi çabalarıyla ligde başarıya ulaşacağı gibi yine kendi hatalarıyla başarısızlığa uğrayacağının altını çizerek, “Aksini iddia etmek hedef saptırmaktır. Trabzonspor ne bir takımı küme düşürdü ne de bir başka takımı kümede tuttu. Her takım, 34 maçlık periyottaki emeğinin karşılığını aldı. Evinde Kayserispor ve Adanaspor'u yenemeyeceksin, küme düşünce suçu camiamıza atacaksın. Rizespor'un yöneticileri ve teknik heyeti biz değiliz” dedi. 


trabzonspor rİzespor bursaspor emre aksoy