Alaattin Metin: "Yönetim suçsuz"

ABONE OL

FB TV'de yorumculuk yapan Alaattin Metin, dün akşam oynanan Fenerbahçe-Vardar maçını değerlendirdi. Metin'in yorumları, sosyal medyada büyük yankı yarattı.

FB TV'de yorumculuk yapan Alaattin Metin, dün akşam oynanan ve Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nden elendiği Vardar maçı hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Metin'in yorumları, sosyal medyadaki Fenerbahçe taraftarı tarafından büyük bir eleştiriye maruz kaldı. İşte Alaattin Metin'in çok tartışılan o yorumları:

"Yönetime 'İstifa' diye bağıran cılız bir tribün var. Yapan tribünler de belli. Ben Fenerbahçe tribünlerini çok iyi tanıyorum. Çok tanıdığım insanlar var. O istifayı yapan provokatörler var, 3 kişi, 5 kişi, 8 kişi. Bugün Fenerbahçe'de var, yarın başka kulüplerde çıkacak piyasaya. Taraftar maçı kazanmak için gelmiş. 25 dakika var, 2 yapalım istiyor kıpır kıpır taraftar. O golü yiyince taraftar öfkeleniyor, taraftar sinirleniyor, ruh sağlığı bozuluyor. Haklı, benim takımım neden böyle acemice goller yedi diyor"

Alaattin Metin UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalamamayı yönetime bağlamamak gerektiğini ifade ederken şöyle devam etti:

"Ozan Tufan'ın kaçırdığı golü yönetim kurulundan biri mi geldi kaçırdı? Mahmut Uslu mu kaçırdı? Ne suçu var? Van Persie kaleciye sırtı dönük atamayınca başkan mı kaçırdı? O saçmasapan golü başkan mı yaptırdı yani? Neden? Olmaz. Topa kafa vuruşunu gördünüz mü? Öyle mi vurur Van Persie? Yönetim kurulu, bu transfer döneminde teknik kadronun her istediği oyuncuyu aldı mı, aldı. Kimi, neyi istiyorsa aldı. Kimse almadı diyemez bana"

Alaattin Metin, turun kaçmasının sorumlusu olarak Aykut Kocaman'ı gösterirken sözlerini şöyle tamamladı:

"Sıkıntı ne biliyor musun, taraftar ile de konuştum ben. Maçı 1-0'a getirmişsin, dakika 61. Kemiksiz, net 29 dakika var. 1-0'dan sonra 2. bir gole ihtiyacın var, ne yapıyorsun Van Persie'yi çıkartıyorsun. Golü yiyorsun. O zaman da Ahmethan'ı alıyor, iki forvete dönüyorsun. Çift forvete dönsen belki orada Van Persie'nin baskısı azalacak. Risk aldı diyeceğiz en azından. Dönmüyor hoca. Burada kim hatalı? Sıkıntıları yönetime bağlamak yanlış. Yönetim ne yapacak? Her istediği oyuncuyu, hepsini aldı.

alaattin metin fenerbahçe fenerbahçe vardar maçı fenerbahçe tv