Alanyaspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler

ABONE OL

Beşiktaş, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 12. haftasında Alanyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 12. haftasında Alanyaspor ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak.

Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Alanyaspor: Maraona, Juanfrand, Fatih, Tzavellas, Ahmet, Siopis, Salih, Berkan, Bakasetas, Bareiro, Babacar

Beşiktaş: Uyku, Rosier, Welinton, Montero, Rıdvan, Ariba, Josef, Mensah, Larin, Ghezzal, Aboubakar

Eksikler

Alanyaspor: Moubandje, Ceyhun, Ufuk, Caulker, Salih

Beşiktaş: Ljajic, Gökhan Töre

Takımların son durumu

Ligde ilk 9 maçında yenilgi alamayan ve liderliği bırakmayan Alanyaspor, son mücadeleden puan çıkaramadı. Önce Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olan Akdeniz ekibi, sonrasında Göztepe'ye tek golle yenildi. Düşüşte olan Alanyaspor, zirveden kolay inmeyeceğini Beşiktaş karşısında kanıtlamak isteyecek.

Çok formda, çok moralli...

Süper Lig'de istediği başlangıcı yapamayan siyah-beyazlılar, üst üste 2 maç kazanarak tekrar morallenmişti. Sonrasında Gaziantep karşısında alınan 3-1'lik mağlubiyet karamsar havayı da beraberinde getirmişti. Ancak Beşiktaş, büyük maçların favorisinin belli olmayacağını Başakşehir ve Fenerbahçe karşısında net bir şekilde kanıtladı. Siyah-beyazlılar, son hafta ise ligin forma ekiplerinden Kasımpaşa'yı net bir oyunla 3-0 geçmeyi başardı ve zirve yarışına resmen dahil oldu.

Beşiktaş 9-0 önde

Beşiktaş ile Alanyaspor arasında oynanan son 10 maçın 1'i berabere biterken 9 karşılaşmayı siyah-beyazlılar kazandı. Alanyaspor ise galibiyet alamadı.

beşiktaş alanyaspor süper lig alanyaspor beşiktaş