Alanyaspor'da iki imza birden

ABONE OL

Turuncu-yeşilliler Cenk Ahmet Alkılıç ve Yusuf Serdar Çoban ile sözleşme imzaladı.

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, geçtiğimiz sezon Başakşehir'den kiraladığı Cenk Ahmet Alkılıç ile iki, Almanya'nın Hoffenheim kulübünden Yusuf Serdar Çoban ile üç yıllık sözleşme imzaladı. 

Kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, Cenk Ahmet Alkılıç ile sözleşme imzalamaktan mutluluk duyduklarını ve bu yıl çıkışa geçmesini beklediklerini dile getirdi. 

Başkan Çavuşoğlu, “Cenk Ahmet, Alanyasporlu oldu. Cenk Ahmet ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Alanyaspor'a verdikleri sözleri tuttu. Kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

“HEP ARKAMDA DURDULAR”

Almanya’nın Hoffenheim ekibinden transfer ettikleri Yusuf Serdar Çoban'dan da umutlu olduklarını kaydeden Çavuşoğlu, 20 yaşındaki oyuncunun takıma katkı sağlayacağına inandığını vurguladı. 

Sağ bekte görev yapan 29 yaşındaki Cenk Ahmet Alkılıç ise “Geçen sezon sakatlık yaşadım ama bir an olsun benim için kötü düşünmeyip hep arkamda durdular. Böyle bir sıcaklık her kulüpte bulunmaz. Bu sene bana güvenenleri utandırmayacağımı düşünüyorum” dedi. 

Forvet Yusuf Serdar Çoban ise başkan Çavuşoğlu'na teşekkür ederek, “Takım için çok çalışarak elimden gelen her şeyi yapacağım. İnşallah bu kulübe faydalı olurum” diye konuştu.


cenk ahmet alkılıç yusuf serdar Çoban alanyaspor hasan çavuşoğlu