Alanyaspor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

ABONE OL

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Alanya Oba Stadı'nda oynanacak karşılaşma 20:00'de başlayacak. Alanyaspor - Fenerbahçe maçı beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak ve karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Fenerbahçe, hafta arasında Avrupa Konferans Ligi'nde Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'ı mağlup eti ve grup aşamasına 3 puanla başladı. Sarı-lacivertli ekip şu ana kadar Süper Lig'de oynadığı maçlarda da yoluna kayıpsız olarak devam ediyor.

Alanyaspor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Fenerbahçe'de 3 Eylül'deki MKE Ankaragücü deplasmanında ikinci yarı gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kalan ve bir maçlık cezasını atlatan İsmail Yüksek, bu maçta forma giyebilecek.

Alanyaspor: Ertuğrul, Augusto, Furkan, Aliti, Yusuf, Richard, Janvier, Efecan, Novais, Carlos Eduardo, Cordova
Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Alanyaspor - Fenerbahçe iddaa oranları

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasındaki Alanyaspor - Fenerbahçe karşılaşmanın iddaa oranları da belli oldu. iddaa Fenerbahçe'nin deplasmandaki galibiyetine 1,54 oran açarken, Alanyaspor'un galibiyet oranı 4,59 olarak belirlendi. Alanyaspor - Fenerbahçe maçının beraberlik oranı ise 3,77 olarak açıklandı.

fenerbahçe fenerbahçe haberleri trendyol süper lig süper lig fenerbahçe maçı