Aleksic'den 'Şampiyonluk' sözleri

ABONE OL

Başakşehir forması giyen Danijel Aleksic, korona virüs sonrası yeni döneme en çabuk uyum gösteren takımın Süper Lig'de avantajlı hale geleceğini söyledi.

Medipol Başakşehir forması giyen orta saha oyuncusu Danijel Aleksic, TFF'nin Tam Saha dergisine açıklamalarda bulunurken, Süper Lig'deki şanslarını da değerlendirdi.

Danijel Aleksic, Süper Lig'de iyi bir durumda olduklarını ve şampiyonluk şanslarının yüksek olduğunu belirtti.

Şampiyonluk şanslarını değerlendiren Aleksic, 'Şu ana kadar iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Trabzonspor'la aynı puandayız ve zirvedeyiz. Şampiyonluk için iyi bir şansımız var.  Şu an sağlıklı kalmak, çok çalışmak ve şampiyonluk yarışına iyi bir şekilde geri dönmek öncelikli amacımız' ifadelerini kullandı.

Lige verilen aranın takımları nasıl etkileyeceğini ve buna en çabuk alışan takımın avantajlı olacağını söyleyen Aleksic, 'Sonuçları öngörmek çok zor. Sekiz maç kaldı fakat bu sekiz maçı hangi şartlar altında oynayacağımızı bilmiyoruz. Oyuncuların döndüklerinde form durumlarının nasıl olacağı konusunda bir fikrimiz yok. Umarım yaşanmaz ancak döndüğümüzde sakatlık riskimiz çok fazla. Şampiyonluğa ulaşacak takım, daha az sakatlık yaşayan takım olacak gibi görünüyor. Yaşadığımız bu duruma en hızlı şekilde uyum sağlayan başarılı olacak' dedi.

Danijel Aleksic bu sezon Medipol Başakşehir formasıyla Süper Lig'de 17 maça çıkarken 4 gol kaydetti.

danijel aleksic başakşehir medipol başakşehir süper lig