Alex Telles, Chelsea ve Juventus kıskacında!

ABONE OL

Galatasaray'da umduğunu bulamayan Alex Telles, Porto'da harikalar yaratıyor. Porto'daki başarılı performansı ile Chelsea ve Juventus'un radarına takıldı. İki dev kulüp, Alex Telles transferi için yarışıyor.

Editör: Mehmet BAŞKAN

Galatasaray'da umduğunu bulamayan Alex Telles, Porto'da harikalar yaratıyor. Porto'daki başarılı performansı ile Chelsea ve Juventus'un radarına takıldı. İki dev kulüp, Alex Telles transferi için yarışıyor. Başarılı kanat oyuncusunun menajeri Fernando Otto, Alex Telles'in transfer durumu hakkında şok edici açıklamalarda bulundu.


Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın Porto'ya 6,5 milyon Euro'ya sattığı Brezilyalı genç yıldız, Porto'da harikalar yaratıyor. Porto'daki başarılı performansı nedeniyle İngiliz ve İtalyan devleri Telles'in peşini bırakmıyor.

Galatasaray, Alex Telles'i 6,15 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer etmişti. Galatasaray, genç kanat oyuncusundan zarar etmeden Porto'ya satmıştı. Porto'dan evvel İnter'de de kiralık olarak forma giyen kanat oyuncusu, İnter'de hocasını ikna edememişti.


Portekiz'de mutlu

Alex Telles'in menajeri, oyuncunun Porto ile şampiyonluklar yaşamak istediğini ve Portekiz'de mutlu olduğunu belirtti. Menajerin bu sözleri, spor piyasasında fiyatı yükseltme çabası olarak algılandı. Alex Telles'in büyük bir kulübe transfer için en uygun yaşta olduğu analizciler tarafından belirtiliyor.

Porto'nun spor piyasasında itibarının olmasından dolayı oyuncunun 20 milyon euro'dan aşağıya transfer olmayacağı tahmin ediliyor. 


alex telles kimdir alex telles transferi alex telles bonservisi alex telles bonservis ücreti alex telles bonservis alex telles yaşı alex telles kaç kere milli oldu