Ali Koç: ''Başımız dik, alnımız açık''

ABONE OL

"Futbolda şike" kumpası soruşturmasında kararlar belli oldu.

"Futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu gerekçesiyle 88 sanığın yargılandığı davadaki ilk kararlar açıklandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, takip ettiği davanın ardından kararlarla ilgili basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu.

Dava sonunda Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'ya, 1406 yıl, eski polis Lokman Yanık'a, 161 yıl 8 ay ve dönemin İstanbul Organize Suçlar ile mücadele şube müdürü Nazmi Ardıç'a, 1972 yıl 10 ay hapis cezası verildi.

Ali Koç: ''Başımız dik, alnımız açık''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kararların ardından basın mensuplarıyla görüşlerini paylaştı. Ali Koç yaşanan süreci değerlendirirken ''Her zaman başımız dik, alnımız açık. Fenerbahçe açısından üzülerek söylüyorum tarihi bir gün. Keşke bu günleri yaşamasaydık. Kul hakkı yediler. İnsanlar intihar etti, kanser oldu, okula gidemediler. Allah bu günleri bir daha Türkiye'ye göstermesin. yeterince ders alındı mı alınmadı mı emin değilim. Çocuklarımız ve torunlarımız bir daha bu işlerle uğraşmamalı. Hukuki haklarımızı arayacağız. Bu yolculuğun sonuna gelmiş gibi görünüyoruz. Bir iki adım daha kaldı. Taraflı ve tarafsız herkesin kabul edeceği noktaya geldik. Bizim için gidilecek çok nokta var. Bunun hesabını sormamız gereken çok kurum ve kişiler var. TV programlarında bunları alkışlayan medet uman insanlarla hukuken olmasa bile vicdanen hesaplaşacağız'' ifadelerini kullandı.

ali koç fenerbahçe