Altan Tanrıkulu'nun 10. hafta iddaa tahminleri

ABONE OL

AltanTanrıkulu, Süper Lig'in 10. haftasında dört büyüklerin oynayacağı maçlarla ilgili iddaa tahminlerini paylaştı.

Yazarımız Altan Tanrıkulu, Süper Lig'de 10. hafta oynanacak karşılaşmalarla ilgili iddaa tahminlerini paylaştı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig 10. hafta iddaa tahminleri;
 Kayserispor - Galatasaray
Geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçen Galatasaray sahasında ligin en etkili takımlarından biri olan Kayserispor'la zorlu bir mücadeleye girecek.

Özellikle Icardi'nin özel yaşamı nedeniyle bir türlü futbola konsantre olamamasının sıkıntılarını yaşayan sarı-kırmızılı ekipte bu haftaya kadar golü ve asisti bulunmayan Mertens'in Kayserispor karşısında skora etki eden bir oyun oynamasını bekliyorum.

Savunmada diğer büyük takımlara göre daha dikkatli olan ve Muslera'nın tecrübesiyle birçok tehlikeyi gol yemeden atlatan Galatasaray deplasmandaki sakin oyununu sürdürdüğü taktirde İstanbul'a istediği sonuçla dönebilir.

İyi bir oyuncu topluluğuna ve iyi bir teknik adama sahip olmasına karşın deplasmanlarda etkili oynayamayan Kayserispor çok iyi oynadığı Trabzonspor maçını öne geçmesine karşın kaybetmişti.. Gavranovic, Mensah, Thiam,Carlos Mane, İlhan Parlak, Mustafa Pektemek gibi hücum silahlarına sahip olan Kayserispor'da Onur Bulut da etkili performansıyla dikkat çekiyor..
 Skor tahminim: 0-2
 Beşiktaş - Trabzonspor
Tam anlamıyla haftanın maçı diyebiliriz bu karşılaşmaya.. Monaco karşısında çok iyi oynamamasına karşın 4-0 gibi çok çarpıcı bir skor elde eden Trabzonspor'da moraller tekrar yükseldi.. Avrupa'da cezası süren Maxi Gomez de hafif sakatlığı olmasına karşın bu önemli maçın onbirine girebilir.

Ev sahibi Beşiktaş'ta Valerien Ismael ile ilgili söylentilere Başkan Çebi sert tavır gösterse de Fransız teknik adamın kredisi çok fazla değil ve iç sahada bir mağlubiyeti daha kaldırmaz..
Başakşehir ve Fenerbahçe'yle yine kendi sahasında oynadığı iki maçta da gol atamayan Beşiktaş'ın Trabzonspor önünde de savunmada dengeli oynayacağı düşüncesindeyim..
Skor tahminim: 0-0

Ankaragücü - Fenerbahçe
Transferin son haftasında aldığı oyuncuların takıma adapte olmasıyla iyi futbol oynamaya başlayan, sezon içinde de Ömer Erdoğan'ı takımın başına getiren Ankaragücü güçlü rakibi Fenerbahçe'ye sürpriz yapmaya çalışacak.. Jese, Beridze, Tolga Ciğerci, Emre Kılınç, Taylan gibi etkili oyunculara sahip Başkenti ekibinin savunması çok güçlü gözükmüyor.. Son 4 maçı da 2-1 biten Ankaragücü Fenerbahçe'nin güçlü hücumcularına karşı direnip kontaralarla gol arayacak.

Jorge Jesus yönetiminde yine rotasyonlu bir kadroyla maça çıkacak olan Fenerbahçe'de ise forvette Valencia-Batshuayi ikilisinin oynamasını, İrfan Can'ın da onbirdeki yerini almasını bekliyorum.. Temposu ve mücadele yönü yüksek olmasını beklediğim maçın favorisi yine de İstanbul'un sarı-lacivertli ekibi.Skor tahminim: 1-3

altan tanrıkulu iddaa iddaa tahminleri süper lig süper lig iddaa tahminleri