Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri

ABONE OL

Yazarımız Altan Tanrıkulu, Süper Lig'in 32. haftasındaki Sivasspor - Fenerbahçe ve Beşiktaş - Galatasaray maçı iddaa tahminleri kaleme aldı.

Yazarımız Altan Tanrıkulu, Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak iki kritik karşılaşmayla ilgili iddaa tahminlerini kaleme aldı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun Sivasspor - Fenerbahçe ve Beşiktaş - Galatasaray maçı iddaa tahminleri; Sivasspor - Fenerbahçe
İstanbulspor karşısında uzatma dakikalarında yediği golle büyük bir şok yaşayan Fenerbahçe deplasmanlarda daha rahat oynuyor ve zorlansa da kazanmasını biliyor.

Düşme hattından uzaklaşan Sivasspor'la önümüzdeki çarşamba günü yine deplasmanda bu kez Kupa için karşılaşacak olan sarı-lacivertli ekipte Szalai'nin sakatlanması savunma planlarını değiştirecek.. Buna karşın Batshiayi'nin oynayacak duruma gelmesi forvet için önemli.

Sivasspor ise bu sezon en çok maç yapan takımlar arasında ve saygıyı fazlasıyla hak ediyorlar.. Güçlü rakibini yenmek veya en azından 1 puan için mücadele edecekler. Tahminim: 1-2 Beşiktaş - Galatasaray
Ligi düğüm maçlarından birisi.. Sivasspor - Fenerbahçe maçının sonucuna göre iki takım da bu maçın startejisini değiştirebilir.. Fenerbahçe'nin yenilmesi ve berabere kalması halinde Galatasaray beraberliği kabullenebilir ve hem Beşiktaş'ı yaklaştırmaz hem de son maçlara puan farkını koruyarak girer. Fenerbahçe'nin kazanması halinde ise sarı-kırmızılı ekip de sahadan galip ayrılmak için daha fazla efor sarfeder.

Aboubakar - Cenk-Redmond üçlüsü son 7 haftanın en formda forvet hattı.. Icardi ise bu sezon en çok kilit maç kazandıran isim.

İki takımın yapısı birbirinden çok farklı.. Galatasaray orta sahayı daha çok hücum alanı olarak kullanıyor.. Beşiktaş o bölgedeki isimleriyle savunmanın önünü tıkıyor ve skoru forvetlere bırakıyor.

Son derece mücadeleci ve zevkli geçmesini beklediğim maç iki takımın da kazanabileceği bir derbi mücadelesi...Tahminim: Gollü beraberlik

altan tanrıkulu iddaa iddaa tahminleri süper lig iddaa tahminleri beşiktaş galatasaray fenerbahçe