Altay Bayındır sürprizi!
Ara transfer döneminde kadroda revizyon yapması beklenen Beşiktaş yönetimi, kaleyi Manchester United forması giyen Milli kaleci Altay Bayındır'a emanet etmeyi planlıyor.
Beşiktaş, ligde sezonun bitimine 1 maç kala lider Galatasaray’ın 13 puan gerisine düştü. Şampiyonluk yarışında bir kez daha erkenden havlu atma noktasına gelen Kara Kartal’da gözler ara transfer dönemine çevrildi.
Liste başı Altay
Sergen Yalçın, her fırsatta çözümün yapılacak takviyelerde olduğunu söylemişti. Yalçın, genel koordinatör Serkan Reçber ile birlikte listeyi hazırladı. Siyah-beyazlılar’ın yeni bir kaleci almasına kesin gözüyle bakılıyor. Listenin ilk sırasındaki isim Altay Bayındır. Milli file bekçisi, forma şansı bulamadığı Manchester United’dan ayrılmak istiyor. Kırmızı Şeytanlar’ın gelecek teklifleri değerlendireceği belirtildi.
Gürcü sol kanat
Kara Kartal’da yaz döneminde de gündeme gelen Zuriko Davitashvili’den de vazgeçilmedi. Fransız basınından Footmercato’da yer alan habere göre Gürcü sol kanat oyuncusu için Beşiktaş’ın girişimleri devam ediyor. St.Etienne’in, iyi bir teklif gelmesi halinde 24 yaşındaki yıldızı satabileceği kaydedildi.
Stroeykens sürprizi
Beşiktaş’ın listesine giren son isim ise Mario Stroeykens oldu. Rafa’nın ayrılması ihtimali nedeniyle yeni 10 numara arayışında olan Siyah-Beyazlılar, Belçika asıllı Kongolu genç yeteneğin peşine düştü. 21 yaşındaki oyuncu, ‘2002 ve sonrası doğumlu’ yabancı kuralına da uyuyor. Ancak Stroeykens, sezon sonunda bitecek sözleşmesini 7 Ekim’de uzatmıştı. Anderlecht’in başarılı oyuncu için kapıyı 10 milyon Euro’dan açacağı öne sürülüyor.
(Fanatik)