Antalyaspor-Beşiktaş muhtemel 11'ler

ABONE OL

Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor ile Beşiktaş, Antalya'da Corendon Airlines Park Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Saat 19.00'da başlayacak olan mücadele beIN Sports'tan naklen yayınlanacak, karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek.

Beşiktaş'ta, Galatasaray derbisi sonrasında sakatlık yaşanyan Omar Colley ve Salih Uçan'ın yanı sıra, Rachid Ghezzal, Dele Alli, Kevin N'Koudou ve Tayyip Talha Sanuç maç kadrosunda yer almıyor.

Antalyaspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Antalyaspor: Helton, Cemali, Bünyamin, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Erdal, Fernando, Fredy, Doğukan Sinik, Haji Wright, Sam Larsson

Beşiktaş: Mert, Rosier, Wellinton, Saiss, Masuaku, Hadziahmetovic, Gedson, Maxim, Redmond, Cenk, Aboubakar

Antalyaspor 5 maçtır kazanamıyor

Antalyaspor, Beşiktaş ile oynadığı son beş Süper Lig maçını kazanamadı ancak bu karşılaşmaların dördünden puan çıkardı (4B 1M).

Antalyaspor'a konuk olduğu son 19 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden (13G 5B) ve bu mağlubiyeti Eylül 2013'te alan Beşiktaş (0-2), bu deplasmanda yedi maçtır rakibine yenilmiyor (5G 2B).

Bu sezon İstanbul takımlarını konuk ettiği altı Süper Lig maçının üçünü kazanan Antalyaspor (3M), lig tarihinde ilk kez İstanbullu rakiplerine karşı bir sezonda dört iç saha galibiyeti almak istiyor.

Cenk Tosun sınırda

Siyah-beyazlı ekipte Cenk Tosun, sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Sezonun geride kalan bölümündeki Bitexen Giresunspor, Trabzonspor ve Adana Demirspor maçlarında sarı kart gören golcü oyuncu, Antalyaspor karşılaşmasında da kart görmesi halinde Adana Demirspor ile oynanacak mücadelede görev yapamayacak.

beşiktaş antalyaspor muhtemel 11