Arda Turan'ın Barcelona belirsizliği sürüyor

ABONE OL

İspanya'daki geleceği merak konusu olan Arda Turan için İspanyol gazetesi AS, belirsizliğin sürdüğünü ifade etti.

Luis Enrique’nin yerine takımın başına geçen Ernasto Valverde’nin takımdan göndermek istediği oyuncular hakkında nasıl bir politika izleyeceği merak konusu.

Taraftarların merak ettiği bu konu hakkında İspanyol As gazetesi oyuncuların son durumlarını ele aldı. Milli futbolcumuz Arda Turan’ın da yer aldığı gönderilecekler listesi için İspanyol gazetesi alternatif senaryoları ele aldı.

 

TEK TEK GEREKÇELER

İspanyol vatandaşlığını almak için 1 yıl daha İspanya’da kalmak isteyen Douglas, Barcelona’dan bu sebeple ayrılmak istemiyor. Oyuncu için gelen teklifler Barcelona tarafından kabul edilse de oyuncu tarafından veto edilmiş durumda.

Belçikalı Vermalen, kendisi için ödenen 19 milyon euroyu Barcelona’ya yansıtmış değil. Sakatlıklar sonucunda kötü bir sezon geçiren Vermalen, ayrılığa kontrat nedeniyle sıcak bakmıyor.

AS gazetesi, çözülmeyen 2 problemin de Munir ve Arda Turan olduğunu belirtti. Valencia’nın kiraladığı oyuncu için satın alma opsiyonunu kullanmaması planları alt üst ederken, talip olan Zenit’te oyuncu tarafından geri çevrildi.

EN BÜYÜK SORUN ARDA

40 milyon euro bonservis bedeli ve Arda Turan’ın ayrılmak istememesi Barcelona’daki en büyük kriz olarak yorumlandı. Arda için talep edilen tutarda indirime giden Barça, buna rağmen oyuncu için talip bulamadı. Arda Turan’ın yarın başlayacak Barcelona kampına katılması bekleniyor.

arda turan barcelona ernasto valverda