Arkadaşlarından Selçuk İnan'a destek

ABONE OL

Galatasaraylı futbolcular, kaptan Selçuk İnan'a olan eleştirilere karşı bugün Kasımpaşa maçında Selçuk'u yalnız bırakmayacak ve atılan her golde onun yanına koşacaklar.

Galatasaraylı futbolcular, kaptanları Selçuk İnan'a gelen eleştirilere karşı bir olup, o eleştirilere karşı gelme kararı aldılar. 

Antalyaspor maçı sonrası hedef isim haline gelen ve Galatasaray'ın tribün grubu Ultraslan tarafından oldukça sert bir şekilde eleştirilen futbolcuya teknik direktörü Igor Tudor'dan sonra takım arkadaşları da sahip çıktı.

GOL SONRASI ONA KOŞACAKLAR

Türk Telekom Stadı'nda bu akşam oynanacak maçta yine aynı grubun Selçuk İnan'ı hedef alması düşünülüyor. Milliyet’in haberine göre, böyle bir tablo ortaya çıkması halinde tüm futbolcular Selçuk İnan'ı yanında bir tavır alacaklar. 

“BİZ EKİBİZ”

Bu doğrultuda, atılacak her golde futbolcular kaptanları Selçuk İnan'ın yanına koşacaklar, onunla birlikte sevinecekler ve tribünlere “Biz bir ekibiz” mesajı verilecek.

Bu polemiklerden ve tartışmalardan bıkan ve bir an önce sona ermesi gerektiğini bildiren yöneticiler “Gereksiz yere ayağımıza kurşun sıkıyoruz. Şu an bu tartışmaların zamanı değil. Bundan sadece Galatasaray zarar görür. Kendi kendimize sorun çıkarıyoruz” yorumunda bulundular. 


galatasaray selçuk inan tudor kasımpaşa destek