Arsenal'e Emirates'te büyük şok!

ABONE OL

Arsenal, Premier League'in 32. haftasında Emirates'te konuk ettiği son sıradaki Southampton ile 3-3 berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldı.

Premier League'in 32. haftasında Arsenal sahasında son sıradaki Southampton'ı konuk etti. Nefesleri kesen maçta Southampton büyük bir sürprize imza attı ve lider rakibiyle deplasmanda 3-3 berabere kaldı.

Southampton maçın henüz 40 saniyesi oynanmadan rakibin büyük hatasını iyi değerlendirdi ve konuk ekip Alcaraz'ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda 14. dakikada Walcott'un golüyle Southampton 2-0'ı yakaladı ancak ilk yarı Martinelli'nin 20. dakikada attığı golle 2-1 sona erdi. İkinci yarıda Southampton 66. dakikada Caleta-Car ile durumu 3-1'e getirdi. Son anlara doğru baskısını iyice arttıran Arsenal 88'de Odegaard ve 90'da Saka'nın golleriyle skoru 3-3'e getirdi ve mücadele bu skorla sona erdi.

Ligde oynadığı son 3 maçında da berabere kalan Arsenal puanını 75'e çıkardı. Mikel Artata'nın öğrencileri Manchester City'nin 5 puan önünde olsa da City'nin 2 maç eksiği bulunuyor.

arsenal southampton manchester city premier league