'Artık haddinizi aştınız'

ABONE OL

Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkan Ali Koç, açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın bugünkü bölümünde konuştu.

Seçime tek aday olarak girecek olan Koç, geçtiğimiz gün Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalara çarpıcı ifadelerle yanıt verdi.

İşte Ali Koç'un sözleri;

"Ben ve arkadaşlarım sayın Aziz Yıldırım'a hiçbir zaman saygısızlık etmedim. Hiçbir zaman "eski başkan" demedik, saygıda kusur etmedik. Göreve geldiğimiz günden bu yana iletişim kurmaya çalıştık, 3 Temmuz ile ilgili istişare etmeye ihtiyaç duyduk.

'Kırgın değilim, kızgınım'

Ben artık kırgın değilim, kızgınım. Aziz Yıldırım, hala benle uğraşmanın, beni kızdırmanın nelere mal olacağını görememiş durumda. Sayın Aziz Yıldırım ve etrafından ayrılmayan, ekibim dediği arkadaşları, 3 sene evvel 'Burada farkla kazanacaksınız' diye kandırdılarsa, bence şu anda da kandırıyorlar. Yanlış yönlendiriyorlar. Çok isterdim, buraya gelme nezaketini ve cesaretini göstermesini.

'Haddinizi aştınız'

3 sene evvel, buradaki seçim sonuçlarını hazmetmeniz lazım. Dün göstermiş olduğunuz hazımsızlık, beni küçültmek için yaptıklarınız Fenerbahçe'yi küçültüyor. Siz umurumda değilsiniz. Artık haddinizi aştınız. Kendini bilmez açıklamalar, dengesiz, tutarsız, intikam isteği ile bezenmiş tehditkar, çirkin uslüp, kibir, parmak sallamalar...

Televizyona çıkma önerisi

Israr ediyorum. Bu teklifimi kabul etmezseniz maça falan da gelmeyin. TV'ye çıkacağız, aklınızdaki bütün iddiaları masaya dökün bakalım, medyada çok sevdikleriniz de var da onları da getirin ama tek bir şartım var; FBTV'de olacak. Bu tartışmalar bitsin ama bitmesi için de kim yalan söylüyor, kim doğruyu söylüyor ortaya çıksın. 3 senedir yalan söylüyorsunuz diyorum, görüyorum ki bu hala değişmemiş durumda. Temmuz ayında bu işi yapalım bitirelim, daha sonra da bu konulara girmeyelim.