Asensio Apoel maçında yok

ABONE OL

Real Madrid'in genç yıldızı Marco Asensio, takımının bu akşam oynayacağı Apoel maçında enteresan bir sebepten dolayı forma giyemeyecek.

Real Madrid’in genç yıldızı Marco Asensio, takımının bu akşam oynayacağı Apoel maçında enteresan bir sebepten dolayı forma giyemeyecek.

Real Madrid Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk sınavını bugün APOEL’e karşı verecek. Devler Ligi’nin son şampiyonu Real’de Marco Asensio ilginç bir sebepten dolayı maçta forma giyemeyecek. Bu sezon yaptığı çıkışla adından söz ettiren Real Madrid’in genç yıldızı Marco Asensio, bacağında meydana gelen kıl dönmesi sebebiyle kadroda yer alamayacak.

 Zidane: ‘’Marco Asensio'nun bacağında sivilce var.Çoraplarını kaldıramıyor’’

 

Maçtan önce düzenlenen basın toplantısında konuşan Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane konuyla ilgili olarak, ‘’Asensio antrenmana çıkabiliyor ama bacağındaki sivilce çoraplarını yukarı çekmesine engel oluyor. Bu yüzden maçta oynamayacak.’’ şeklinde açıklama yaptı.

İspanyol genç yetenek bu sezon eflatun beyazlı takımla çıktığı 5 resmi maçta 4 gole imza attı.

asensio sivilce asensio sakatlık asensio hapoel maçı asensio apoel maçı asensio sivilce rahatsızlığı asensio bacağında sivilce asensio neden kadroda yok asensio sakat mı