Asıl depremi Fenerbahçe Avrupa'da yaptı

ABONE OL

Fenerbahçe dergisine konuk olan Prof.Dr. Şener Üşümezsoy, Fenerbahçe'nin EuroLeague şampiyonluğuna gönderme yaparak, 'Marmara'da büyük deprem yok! Esas depremi Fenerbahçe Avrupa'da yaptı' dedi.

Deprem konusundaki akademik çalışmaları ile tanınan ve birçok bilimsel yayını bulunan Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Fenerbahçe dergisinin haziran sayısının konuğu oldu. Yrd. Doç. Dr. Sedat Hayran ile VIP Konuk bölümünde yer alan Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, aynı zamanda sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olarak biliniyor.

Keyifli röportajda Fenerbahçe basketbol takımının Turkish Airlines EuroLeague şampiyonluğu ile çok büyük bir zafer kazandığını vurgulayan Prof. Üşümezsoy, kendisine sürekli sorulan “Marmara’da yakında büyük deprem olacak mı?” sorusunu esprili bir şekilde yanıtlayarak, “Marmara’da büyük deprem yok! Esas depremi Fenerbahçe Avrupa’da yaptı” yanıtını verdi.

Prof.Dr. Şener Üşümezsoy Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu’na da giderek burada sarı-lacivertliler için ilginç fotoğraflar çektirdi.

fenerbahçe euroleague Şener Üşümezsoy