Atiba Hutchinson'dan Quaresma açıklaması

ABONE OL

Üst üste ikinci şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ta takımın en önemli isimlerinden Atiba Hutchinson açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de bitime bir hafta kala 15. şampiyonluğunu kazanan Beşiktaş'ta takımın sezon boyunca en önemli isimlerinden olan Atiba Hutchinson aldıkları zafer hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

"BAŞARIMIZIN SEBEBİ FENERBAHÇE VE GALATASARAY'IN BAŞARISIZLIĞI DEĞİL"

Milliyet'e açıklamalarda bulunan Atiba, "Bu sezon ulaştığımız şampiyonlukta ana faktör, rakiplerimiz Galatasaray ya da Fenerbahçe'nin kötü olması değil tamamen bizim her şeyimizi ortaya koyan kazanma hırsımızdı" şeklinde konuştu. 

"LİGDE BAŞARIMIZI SÜREKLİ HALE GETİRECEĞİZ"

Üst üste gelen şampiyonlukların ardından ligde ağırlıklarını koyacaklarını belirten, "Artık ligde başarımızı sürekli hale getireceğimize inanıyorum. Geçtiğimiz yıl büyük bir adım atmıştık, ateşi yakmıştık" ifadelerini kullandı. 

"BURSASPOR MAÇINDA GÜÇLÜ BİR KARAKTER KOYDUK"

İkinci yarısında zor kazandıkları Bursaspor mücadelesine de değinen Kanadalı oyuncu, "Bursaspor'a karşı dış sahada oynadığımız mücadele çok kritikti. Fenerbahçe ve Başakşehir gibi iki zorlu maçın ardından oraya çıktık. Güçlü bir karakter koymalıydık ve bunu başardık" dedi. 

"TOLGAY HARİKAYDI"

Kendisinin sakatlığı sırasında yerini dolduran Tolgay Arslan hakkında da yorum yapan 34 yaşındaki futbolcu, "Sakatlığım döneminde yerime Tolgay geçti ve bence harika bir performans sergiledi. Biz bir takımız ve bunu gösterebilmek için bu tarz durumlar önemli" ifadelerine yer verdi. 

"QUARESMA İLE TARTIŞMALARIMIZ DOĞAL"

Ricardo Quaresma ile maç içerisinde yaşadığı tartışmalara değinen Hutchinson, "Ricardo ile tartışmalarımız çok doğal. Önemli nokta çirkinleşmemek. Ayrıca saha dışında çok iyi bir ilişkimiz var" dedi. 

"NOAH BENDEN DAHA ÇOK İLGİ GÖRÜYOR"

Sosyal medya fenomeni haline gelen oğlu Noah'ın sorulması üzerine Atiba, "Noah ile çok güzel baba-oğul ilişkisine sahibim. Ayrıca son dönemde çok popüler oldu. Bazen taraftarlar ona benden daha çok ilgi gösteriyorlar" yorumunda bulundu. 

"DAHA BEŞİKTAŞ'A VERECEK ÇOK ŞEYİM VAR"

34 yaşında olmasına rağmen Beşiktaş'ın bu sezon en istikrarlı ve en diri oyuncularından biri olan ancak yaşadığı sakatlık sebebiyle son dönemde takıma katkı veremeyen Kanadalı, "Kendimi fiziksel olarak çok iyi hissediyorum ve daha da iyisini yapabileceğime inanıyorum. Daha Beşiktaş'a verecek çok şeyim var" diyerek sözlerine son verdi. 

beşiktaş atiba hutchinson ricardo quaresma tolgay arslan noah hutchinson