Atsu'dan acı haber geldi

ABONE OL

Hatay'da yaşanan deprem felaketi sonrasında enkaz altında kalan Christian Atsu için endişeli bekleyiş sürerken, bugün sabah saatlerinde acı haber geldi.

Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinde spor dünyası da ağır kayıplar verdi. Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın enkazı altında kaldığı belirtilen ve uzun bir süre haber alınamayan Atakaş Hataysporlu Christian Atsu'nun cansız bedenine ulaşıldı.

Ses ve ısı alındı

Hatayspor'dan birçok kişinin içerisinde bulunduğu Rönesans Rezidans'ta arama kurtarma çalışmaları hâlâ devam ediyor.

Önceki gece ses ve ısı alınmasının ardından yoğunlaşan çalışmalarda enkaz altında kalan futbolcu Atsu ve sportif direktör Taner Savut'un dairelerine kadar ulaşılabildi. Ancak iki ismin de kendilerinden haber alınamamıştı.

Deprem anında binadan çıkmaya çalışırken enkazın farklı bir noktasında kalma ihtimali üzerinde durulan iki isim için de çalışmalar yoğun şekilde devam etti.

Menajeri isyan etti

Atsu ve Savut'un yakınları kurtarma ekiplerinden gelecek müjdeli haberi enkazın çevresinde beklerken her geçen saat umutlarında azalmasına neden olurken, Atsu'nun menajeri Nana Scehere, yaptığı yardım çağrısında kulübün çalışmaları hızlandırması gerektiğine dikkat çekmişti.

Acı haber geldi

Enkaz başında endişeli bekleyiş sürerken, acı haber bugün sabah saatlerinde Christian Atsu'nun Türkiye temsilcisi Murat Uzunmehmet'ten geldi. Murat Uzunmehmet, Atsu'nun cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.

christian atsu deprem hatay hatayspor