Avrupa devlerinin Zeki Çelik yarışı!

ABONE OL

Fransa'da Lille ile şampiyonluk sevinci yaşayan Milli futbolcu Zeki Çelik, Avrupa devlerinin transfer radarında olmaya devam ediyor.

Hem Lille hem de Türkiye A Milli Futbol Takımı ile gösterdiği performans ile dikkat çeken Zeki Çelik, Avrupa'nın önde gelen takımlarının transfer listesine girmiş durumda.

Daily Mail'in haberine göre Arsenal ve Tottenham'ın ardından Manchester United'ın da Milli futbolcuyu transfer listesine aldığı belirtildi.

Transfer için en az 15 milyon euro

Zeki Çelik'in bu sezon takımdan ayrılmasının beklendiği ve transfer için Lille'in en az 15 milyon euro talep edeceği kaydediliyor.

Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Zeki Çelik ile geçen sezonun devre arasında Tottenham ve Everton kulüplerinin de talip olduğu belirtilmişti.

Inter, Zeki Çelik için Hakimi'yi bekliyor

24 yaşındaki futbolcu ile ilgilenen takımlar sadece Premier League'den değil. Serie A'nın son şampiyonu Inter'in de Zeki Çelik ile yakından ilgilendiği iddia ediliyor. Inter'in Hakimi'yi PSG'ye satması halinde ilk hedefi Zeki Çelik...

EURO 2020'de de boy gösterecek olan başarılı futbolcu, bu sezon Lille ile 35 maça çıkarken 4 gol ve 3 asist kaydetmişti.

zeki çelik lille transfer