Avrupa Ligi'nde final heyecanı

ABONE OL

UEFA Avrupa Ligi final maçında Polonya'nın Gdansk şehrinde Manchester United ile Villarreal karşı karşıya geliyor.

UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan takım Polonya'da belli oluyor. Manchester United ve Villarreal, Gdansk'ta kupa için kozlarını paylaşıyor.

Miejski Stadyumu'nda oynanacak olan ve Clement Turpin'in yöneteceği maç saat 22:00'de oynanacak.

Villarreal'in muhtemel 11'i: Asenjo, Pedraza, Albiol, Torres, Gaspar, Capoue, Parejo, Trigueros, Chukwueze, Moreno, Alcacer

Manchester United'ın muhtemel 11'i: De Gea, Wan-Bissaka, Bailly, Lindelöf, Shaw, McTominay, Fred, Rashford, Bruno Fernandes, Pogba, Cavani

Villarreal, Avrupa Ligi'nde I Grubu'nda lider bitirdikten sonra Salzburg, Dinamo Kiev, Dinamo Zagreb ve Arsenal'i eleyerek adını finale yazdırdı. Manchester United ise Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 3. sırada tamamladıktan sonra Real Sociedad, Milan, Granada ve Roma'yı saf dışı bırakarak finale yükseldi.

Galatasaray ve Beşiktaş'ı yakından ilgilendiriyor

Manchester United ve Villarreal'in karşılaşacağı final, temsilcilerimiz Galatasaray ve Beşiktaş'ı da oldukça yakından ilgilendiriyor.

Finali Manchester United'ın kazanması halinde Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi grup kura çekimine 3. torbadan katılacak.

Manchester United'ın kupayı kazanması Galatasaray'a da yarayacak. MANU'nun finali kazanmasıyla birlikte sarı - kırmızılılar Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmak için iki ön eleme maçı oynayacak. Eğer Villarreal kupayı kazanırsa Galatasaray, üç ön eleme maçı oynamak zorunda kalacak.

avrupa ligi uefa avrupa ligi villarreal manchester united villarreal manchester united