Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe cevabı!

ABONE OL

Aykut Kocaman, TivibuSPOR ekranlarında Fenerbahçe, Alex de Souza ve Türk futboluyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Son olarak Başakşehir'i çalıştıran Aykut Kocaman, TivibuSPOR ekranlarında Altan Tanrıkulu ve Çiğdem Günal'ın konuğu oldu. Aykut Kocaman, merak edilenleri yanıtlarken Fenerbahçe ile ilgili dikkat çekici ifadeler kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan teknik direktörlük ya da sportif direktörlük konusunda teklif gelmesi halinde, bu denklemde yer almayacağını ''Ben Fenerbahçe'deki bu denklemin içinde yokum. Bu kadar net. Var olan şartların benim kulübe fayda sağlamam için doğru şartlar olduğunu düşünmüyorum'' sözleriyle yanıtladı.

''Bazen Alex olur, bazen Alex olmaz''

Alex de Souza ile Fenerbahçe'de yaşadıklarını da değerlendiren Aykut Kocaman ''Bizim işimiz oyuncularımızdan en yüksek verimi alacak uyumu sağlamaktır. Bu uyumun içinde bazen Alex olur, bazen olmaz. Şimdi kendisi de antrenörlük yapıyor; aynı şeyleri yaşayacak. Alex ile ilgili ben bir şeyler söylesem de; bu yaygın bir çete tarafından organize algı benimle ilgili yine yapılacak. Alex, en fazla benim zamanımda oynamış, ortalama en çok gol sayısı, maç sayısı benim dönemimde olmuş. Art niyetli olsam bunlar nasıl olacak?'' ifadelerini kullandı.

Türk futbolundaki sıkıntıları da değerlendiren Kocaman, ''Ekonominin yarattığı tahribat büyük takımların yöneticilerinin karar verme konusundaki olumlu taraflarını olumsuza çevirdi. Çok net gözüküyor; karar verme konusunda problemleri var. Büyük takımlarımız küme düşmeyle ilgili sorun yaşayacaklar gibi görünüyor'' dedi.

aykut kocaman alex de souza fenerbahçe ali koç altan tanrıkulu