Aykut Kocaman'ın golcü listesi

ABONE OL

Van Persie'yle sezona başlamaya sıcak bakan Aykut Kocaman, Persie'nin yanına bir takviye yapmanın hedefinde. Kanarya'nın üçüncü bölgesi için birçok isim gündemde.

Gelecek sezona Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar transferleriyle hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, Gil Bastiao Diasve Andre Castro’da da sona geldi. Orta sahada çeşitliliği yakalayan sarı-lacivertliler forvet için de düğmeye bastı.

KABARIK LİSTE

Transfer döneminde maliyetin en çok harcanacağı bölge olarak belirlenen forvet için bekleme kararı alan Fenerbahçe, uygun isimler içinde çalışmalar yapıyor.


Fernandao’nun kamp döneminin sonuna yetişecek olaması, Emenike’nin ayrılmasına kesin gözüyle bakılmasının ardından sezona tek forvet van Persie ile girecek olan Fenerbahçe, forvet için listeyi belirledi.

Seydou Doumbia için menajerler vasıtasıyla nabız yoklayan Fenerbahçe, olumlu geri dönüş aldı. Basel’de bu sezon başarılı bir performansa imza atan Doumbia için Süper Lig’den Trabzonspor’da gündemde. Roma ile geçmişte kurulan bağlantılar transferde kilit rolü oynayacak.

Michy Batshuayi için Chelsea ile temas halinde olan sarı-lacivertliler, transferde önemli yol kat etmiş durumda. West Ham’dan gelen teklifi geri çeviren Maviler, oyuncunun bir yıllığına farklı bir ligde oynamasına sıcak bakıyor.


Ahmed Musa’yla dirsek temasında olan Fenerbahçe, bu transferi alternatif olarak görüyor.

Lucas Perez ile ilgili temaslarının olduğu oyuncunun menajeri tarafından açıklansa da Perez’in ilk tercihi İspanya. Oyuncu İspanya’dan teklif alamazsa Fenerbahçe teklifini değerlendirecek. Dünya Kupası’nda yer almak isteyen başarılı forvet, sürekliliğinin olacağı bir takıma gitmek istiyor.

Niang, geçtiğimiz sezonu Watford’da kiralık olarak tamamladı. Fenerbahçe’nin temaslarında teklife sıcak bakan oyuncu, sarı-lacivertlilere “evet” dedi. 

aykut kocaman batshuayi seydou doumbia lucas perez ahmed musa niang fernandao emenike van persie forvet transfer süper lig