Aykut Kocaman: Konya şehri kupayı çok istiyor

ABONE OL

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman yarın Medipol Başakşehir ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi basına konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası finalinden önce Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu.

"HER TÜRLÜ İHTİMALİ DÜŞÜNÜYORUZ"

Şampiyon Beşiktaş’ı tebrik eden Aykut Kocaman “Başakşehir de Beşiktaş ile şampiyonluk yarışındaydı. Başakşehir’i de kutluyorum. Kupa finalinde son 3 sezonun en istikrarlı takımı ile karşılaşacağız. Kendi oyun organizasyonumuzu sahaya yansıtacağız. Konya şehri çok fazla kupayı istiyor. Sahadaki oyuncular da bunu hissedecek. Her türlü ihtimali düşünüyoruz. Maçtan evvel kağıt üzerinde çok şeyi yan yana getiriyoruz. Asıl senaryo ise top oyuna girdiğinde başlıyor" şeklinde konuştu.

"TEBRİK EDİP DOSTLUĞUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

Aykut Kocaman sözlerine "Abdullah Avcı ile ilk defa bir finalde rakip olacağız. Elimizden gelen her şeyi son ana kadar sahaya getirmeye çalışacağız. Maç bittiği anda da gidip rakibi tebrik edip dostluğumuza devam edeceğiz" diyerek son verdi.


"TARAFTARLARIMIZI MUTLU ETMEK İSTİYORUZ"

Basın toplantısında konuşan Atiker Konyaspor Kaptanı Ali Çamdalı ise “Yarın bizleri ve taraftarları güzel bir maç bekliyor. Medipol Başakşehir bu sene inanılmaz bir sezon geçirdi. İki takımın da son yıllarda bir ivmesi var. Taraftarımızı güzel bir ambiyans yaşatacağız. Onları mutlu etmek istiyoruz” diye konuştu.

aykut kocaman ziraat türkiye kupası final atiker konyaspor ali Çammdalı