Aykut Kocaman oyuncularını motive etti

ABONE OL

Fenerbahçe'nin Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maç öncesi teknik direktör Aykut Kocaman oyuncularını motive etti ve uyarılarda bulundu.

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Alanyaspor maçı öncesi oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Tecrübeli hoca, lige yaptıkları kötü başlangıçların skordan ibaret olduğunu belirterek oyuncularını motive etti ve uyarılarda bulundu.

Aykut Kocaman "Takıma benim gibi katılan 10 yeni futbolcumuz var. Uyum sürecinde gerçekten yıprandık. Gerek Avrupa'da gerekse ligde talihsiz sonuçlar aldık. Ancak bunun kaderimiz olmadığını bilmeliyiz. Biz çok iyi bir takımız ve zirvede yer alacağız. Bu maçla birlikte başlayacak bir galibiyet serisi herkesi kendine getirecek ve sonrasında her şey güzel olacak" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Oyuncularına inandığını belirten ve Alanyaspor hakkında uyarılarda bulunan Aykut Kocaman "Onlara bu fırsatı vermemeliyiz. Her maçımızda kalemize gelen ilk top gol oluyor. Bu nedenle Alanyaspor karşısında ilk saniyeden itibaren aynı konsantrasyonla mücadele istiyorum. Biz güçlü olan tarafız ve kazanacağız. Ben size inanıyorum, siz de kendinize inanın" diyerek sözlerini tamamladı.

Fenerbahçe Süper Lig'de sezonun 5. maçında Alanyaspor ile bu akşam 20:00'de deplasmanda karşılaşacak.

aykut kocaman fenerbahçe alanyaspor fenerbahçe maçı