Aziz Yıldırım'dan flaş Quaresma açıklaması

ABONE OL

Olağan mali genel kurulda konuşan Aziz Yıldırım, Beşiktaş forması giyen Ricardo Quaresma hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de olağan mali genel kurulda açıklamalarda bulunan başkan Aziz Yıldırım, daha önce dile getirdiği Ricardo Quaresma'nın takıma katılma isteğiyle alakalı resmi belgeyi kamuoyu ile paylaştı. 

AVUKATI SÖZLEŞME ŞARTLARINI PAYLAŞTI

Ocak ayında Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda Ricardo Quaresma'nın avukatının kendileriyle irtibata geçip oyuncunun Sarı-Lacivertli ekibe gelmek istediğini söyleyen Aziz Yıldırım, bugün olağan mali genel kurulda Portekizli oyuncunun avukatının kendilerine gönderdiği sözleşme şartlarını kamuoyu ile paylaştı. 

QUARESMA'NIN AVUKATI MAIL GÖNDERDİ, BELGESİ ELİMDE

Konuyla alakalı konuşan Yıldırım, "Gelelim Ricardo Quaresma'ya. Quaresma'nın avukatının yazdığı bir mail var Hasan Çetinkaya'ya. 26 Aralık'ta yazmış, 'Serbest transfer. 2 yıl 1+1 opsiyonlu. Senelik 3.5 milyon euro garanti. Şu kadar süre alırsa bu para' falan diye kayıtları duruyor. İstenirse gönderebilirim" ifadelerini kullandı. 

"FENERBAHÇE'DE ASLA OYNAMAM" DEMİŞTİ

Daha önce Aziz Yıldırım'ın yaptığı konuşmanın ardından yorum yapan Ricardo Quaresma, "Türkiye'de sadece Beşiktaş forması giyerim. Eğer burada istenmezsem Türkiye'den ayrılırım ve kariyerime başka bir memlekette devam ederim. Beşiktaş ile çok derin bağlarım var. Kimse beni parayla satın alamaz. Hele Fenerbahçe asla" şeklinde konuşmuştu. 

fenerbahÇe azİz yildirim rİcardo quaresma beŞİktaŞ