Aziz Yıldırım KKTC'de final izledi

ABONE OL

Fenerbahçe Başkanı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hentbol Federasyon Kupası final maçını izlemek için gittiği Kuzey Kıbrıs'ta ilgi odağı oldu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, KKTC Fenerbahçeliler Derneği ile Doğu Akdeniz Üniversitesi arasında oynanan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hentbol Federasyon Kupası final maçını izlemek için gittiği Kuzey Kıbrıs’ta büyük ilgi gördü.




KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Erçin Çoban'ın davetlisi olarak Lefkoşa’ya giden Aziz Yıldırım, Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı izledi.

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ KAZANDI

Karşılaşmanın ilk devresini 16-10 önde tamamlayan Doğu Akdeniz Üniversitesi, maçı da 37-24 kazanarak kupanın sahibi oldu. Maç sonrasında KKTC Fenerbahçeliler Derneği hentbol takımını tebrik eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bol bol fotoğraf çektirdi.

FORMA HEDİYE EDİLDİ

Seremoninin ardından KKTC Hentbol Federasyon Başkanı Mustafa Akyön, Aziz Yıldırım’a, üzerinde isminin yazılı olduğu federasyon forması hediye etti. KKTC Fenerbahçeliler Derneği Hentbol takımından Sinem Göksu da takım formasını hediye etti.




Bu maçtan öncesi oynanan Kadınlar Federasyon Kupası karşılaşmasında ise Doğu Akdeniz Üniversitesi, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ni 25-yenerek kupayı kaldırdı.

 

fenerbahçe aziz yıldırım kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti