Balotelli ve Yunus Akgün açıklaması

ABONE OL

Adana Demirspor Asbaşkanı Metin Korkmaz, teknik direktör Montella ve bu sezonun dikkat çeken isimleri Balotelli ve Yunus Akgün hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor Asbaşkanı Metin Korkmaz, Levent Ümit Erol'un Youtube kanalında önemli açıklamalarda bulundu. Süper Lig'de başarılı bir grafik yakalayan Adana temsilcisinin asbaşkanı Metin Korkmaz, Balotelli, Yunus Akgün ve gelecek planları hakkında konuştu.

Teknik direktör Montella'yı anlatan Korkmaz, ''Biliyorsunuz ki yabancı futbolcuları yönetmek kolay değil. Bu süreçte bizi sağ olsun süper lige çıkaran hocamızla yollarımızı ayırmamız gerekti. Sonrasında Montella ve yine dünya çapında bir teknik adam olan bir B planı ile görüşmelerimizi sürdürdük. Fakat Montella’da karar kıldık çünkü bizim başkanımızın modeline fazlasıyla uyuyordu. Buradan iddia ediyorum. Montella’ya İtalya milli takımının kapılarını açacağız. Montella sürecinde kendisine sadece projemizden bahsettik, para mevzusunu konuşmadık bile. Ve bu anlaşmayı 20 dakikada bitirdik. Şu an geldiğimiz noktada yarattığı pozitif etki ve sinerjinin faydalarını çokça görüyoruz'' ifadelerini kullandı.

''Murat Başkan Balotelli transferini 15 dakikada bitirdi''

Mario Balotelli transferindeki süreci de anlatan Metin Korkmaz, ''Süper Lige çıktığımızın ertesi gününde Murat Sancak başkana bizim bir dünya markası transfer etmemiz gerektiğini söyledim. Ve Balotelli ismini getirelim dedim. Bana müsaade etmesini ve bu transfer için harekete geçmemizi dile getirdim, başkan da bana bu transfer için ne gerekiyorsa yap dedi!  1.5 ay boyunca bu transfer için uğraştık. Öncelikli hedefim Balotelli’nin menajerini Murat Sancak ile bir araya getirmekti. Sonunda bir araya getirebildim ve Murat başkan bu transferi  15 dakikada bitirdi'' dedi.

Galatasaray'dan kiralık transferleri Yunus Akgün'ü de kadroda tutmak istediklerini dile getiren Korkmaz, ''Adana Demirspor camiasının Yunus Akgün’e kattıkları ortada. Ben Galatasaray’ın yerinde olsam bir yıl daha bize kiralarım ve buradan da beraber Avrupa’ya satışını gerçekleştiririz. Zaten ben başkanla da konuştum. Sezon sonunda Yunus Akgün ile ilgili çok net bir şekilde tasarrufumuz olacak. Bakalım süreç neleri beraberinde getirecek'' şeklinde konuştu.

metin korkmaz adana demirspor süper lig yunus akgün mario balotelli