Barça Coutinho'yu bırakmıyor

ABONE OL

Neymar'dan kalan boşluğu doldurmak için girişimlerini sürdüren Barcelona'nın, Philippe Coutinho ısrarı sürüyor.

Neymar’dan kalan boşluğu doldurmak için girişimlerini sürdüren Barcelona’nın, Philippe Coutinho ısrarı sürüyor. Liverpool’un daha önce 3 kez reddettiği Katalan ekibi, Brezilyalı yıldız için son derece astronomik olan 4.teklifini yapmaya hazırlanıyor.

 

Teklif 150 milyon Euro

Barcelona’nın Coutinho ısrarı sürüyor. Neymar kaybından sonra takıma kaılması düşünülen Brezilyalı yıldızın kulübü Liverpool, bu transferin gerçekleşmesini istemiyor. Barça’nın, sırasıyla 90,100 ve 125 milyon Euro’luk bonservis tekliflerini reddeden İngiliz kulübünün karşısına bu defa 150 milyon Euro’luk bir teklifle çıktığı öğrenildi.

Geçen hafta oynamadı

Barcelona’ya transfer haberleri hemen her gün basına yansıyan Philippe Coutinho, geçtiğimiz hafta Jurgen Klopp tarafından maç kadrosuna alınmamıştı. Yıldız futblolcu hakkında soruları yanıtlayan Klopp, “Coutinho, şu an hasta. Henüz çalışmalara başlamadı. Uzun süredir de antrenman yapıyordu. Kendisi ile ilgili bilgim bu kadar” diye konuştu. Birkaç ay önce kulübü ile 2022’ye kadar sözleşme yapan Coutinho, geçtiğimiz sezon 36 maçta 14 gol atmıştı.

barcelona transfer barcelona coutinho barcelona coutinho transferi