Barça'dan Draxler'e ret

ABONE OL

Neymar'dan doğan boşluğu kapatmak için transferin son günlerine kadar uğraşan Barcelona'nın, önemli bir yıldızı reddettiği ortaya çıktı.

Coutinho ve Di Maria gibi isimlerin peşine düşen Katalan kulübünün, kendilerine önerilen Julien Draxler’i reddettiği öne sürüldü.

Reddedildi

Neymar’ı PSG’ye 222 milyon Euro’ya kaptıran Barcelona, yıldız oyuncunun yerini istediği gibi dolduramamıştı. Transferin son gününe kadar Di Maria ve Coutinho gibi isimlerin peşinden koşan Katalan ekibi, yalnızca Ousmane Dembele’yi transfer edebilmişti. İspanyol basınında çıkan haberlere göre Barcelona’nın, kulübe önerilen önemli bir yıldızı reddettiği ortaya çıktı. PSG’de forma giyen Alman kanat oyuncusu Julien Draxler’in transfer döneminin bitimine günler kala Barcelona’ya önerildiği ancak bu yapılan bu önerinin Katalan kulübünce benimsenmediği öne sürüldü.

Profili engel oldu

PSG’nin elden çıkartmak istediği Draxler’in, Barcelona tarafından ‘düşük profili’ nedeniyle istenmediği belirtildi. Bu transferi ‘daha isimli’ futbolculara ödenek ayırmak için reddeden Barça, elinden önce Jean Michel Seri’yi ardından Di Maria ve Coutinho’yu kaçırmıştı. PSG tarafından satılamayan 23 yaşındaki Draxler ise bu sezon yalnızca iki resmi maçta ilk 18’e girebilirken, 12 dakika süre alabildi. Alman yıldız süre aldığı bu kısa zaman zarfında skor üretmeyi başaramadı.

julian draxler barcelona psg