Barcelona'da çok gizli Arda Turan görüşmesi

ABONE OL

İspanyol Mundo Deportivo gazetesi, 'Çok gizli' başlığıyla verdiği özel haberde Barcelona yönetimi ile ünlü Portekizli menajer Mendes'in Arda Turan ve Andre Gomes'in durumlarını masaya yatırdığını yazdı.

A Milli Takım’ın Makedonya ile oynadığı özel maç sonrasında uçakta gazeteci Bilal Meşe’ye saldırıda bulunan, ertesi gün Türk Milli Takımı’nı bıraktığını açıklayan Arda Turan’ın Barcelona’daki geleceği belli oluyor.

İspanya’nın etkin spor gazetesi Mundo Deportivo, “Çok gizli” başlığıyla manşetten verdiği haberinde, Barcelona yönetiminin, ünlü Portekizli menajer Jorge Mendes ile özel bir görüşme yaptığını ve Katalan ekibinde forma giyen Arda Turan ile Andre Gomes’in durumlarının masaya yatırıldığını yazdı.




TÜRKİYE’DEN DE TALİP VAR!

Habere göre, teknik direktör Valverde’nin takımda kalıp kalmaması konusunda net bir fikre sahip olmadığı Arda Turan için Çin Ligi, Serie A ve Türkiye Süper Ligi’nden taliplerin bulunduğu, buna göre bir karar verileceği ifade edildi.

2015-2016 sezonunun başında Atletico Madrid’den Barcelona’ya transfer olan ve Katalan ekibiyle 30 Haziran 2020 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Arda Turan’ın takımdan ayrılmak istemediği belirtiliyor.

12 TEMMUZ’DA TOPLANIYORLAR

Yeni sezon hazırlıklarına 12 Temmuz tarihinde başlayacak olan Barcelona’da Arda Turan konusunun önümüzdeki günlerde çözümlenmesi bekleniyor.

Bu arada, menajer Mendes’in bu özel görüşmede Barcelona’ya Monaco’dan Fabinho, Benfica’dan Semedo ve Valencia’dan Cancelo’yu önerdiği de alınan bilgiler arasında.


barcelona arda turan jorge mendes