Barcelona - Galatasaray muhtemel 11'ler

ABONE OL

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk Barcelona ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...    

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Barcelona ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. 

Camp Nou'da oynanacak karşılaşmayı İspanyol hakem Benoit Bastian yönetecek. Mücadele saat 23:00'ten itibaren EXXEN'den naklen yayınlanacak.

Barcelona - Galatasaray Muhtemel 11'ler

Barcelona: Ter Stegen, Dest, Garcia, Pique, Alba, Nico, De Jong, Pedri, Traore, Ferran Torres, Depay

Galatasaray: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Van Anholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Kerem, Babel, Mostafa

Grubundan lider çıktı

Grupta ilk 4 haftada 8 puan toplayan Galatasaray, Marsilya maçının son düdüğüyle birlikte tur biletini garantileme ihtimali vardı. Bu fırsatı tepmeyen sarı-kırmızılılar, sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı ve tur atlamayı başardı. Ancak Lazio'nun Moskova'da puan kaybı yaşamaması, liderliği son maça bıraktı.

Temsilcimiz, grubun son haftasında Lazio ile berabere kaldı ve play-off turu oynamadan kendisini son 16 turuna seri başı olarak atmayı başardı.

Formunu buldu

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, Benfica, Dinamo Kiev'in yer aldığı grubu 3. sırada bitiren ve uzun yıllar sonra Avrupa Ligi'nde mücadele etmek zorunda kalan Barcelona, bir önceki turda Napoli'yi 1-1 ve 4-2'lik skorla safdışı bırakmayı başardı. Sezona oldukça kötü başlayan Katalan ekibi, son dönemde aldığı iyi sonuçlarla formunu yakaladı.

Barcelona 5-1 önde

Galatasaray ile Barcelona tarihlerinde 9. kez karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar 2 mücadeleyi kazanırken Katalan ekibi sahadan 5 kez galibiyetle ayrıldı. Diğer iki karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

galatasaray barcelona barcelona galatasaray barcelona galatasaray maçı barcelona galatasaray hangi kanalda avrupa ligi uefa avrupa ligi