Barcelona ilk transferini kaleye yaptı

ABONE OL

Milli futbolcu Arda Turan'ın da formasını giydiği Barcelona, gelecek sezon için ilk transferini Karadağ'ın Grbalj takımında forma giyen Lazar Carevic ile yaptı.

Bu sezon La Liga'da şampiyon Real Madrid'in ardında kalan Şampiyonlar Ligi'ne de çeyrek finalde veda eden Barcelona, sezonu Kral Kupası'yla kapatırken gelecek adına ilk transfer kaleye yapıldı. Katalan ekibi, Karadağ'ın Grbalj ekibinde forma giyen Lazar Carevic'i renklerine dahil etti. 

1999 doğumlu genç kaleciyi Barcelona B takımı için düşünen yöneticiler, potansiyelli Carevic'i ilerleyen dönemde a takımda da kullanabilir. 

KARADAĞ LİGİ'NDE FORMA GİYDİ

Kariyerine Karadağ'da OFK Grbalj ekibinde başlayan ve 2015'te Avusturya ekibi Wolfsberg'e kiralanan Carevic, bu sezon Grbalj formasıyla Karadağ Ligi'nde 30 maçta çıkarken 23 gol yedi. 1.95'lik file bekçisi 16 maçta da kalesini gole kapatmayı başardı.

TER STEIGEN İLE SÖZLEŞME YENİLENDİ

Bugün kaleci trafiği yaşayan Barcelona, Alman file bekçisi Marc Andre Ter Steigen ile olan sözleşmesini de 2022 yılına kadar uzattığını açıkladı. Katalan ekibinin formasıyla 46 kez sahaya çıkan 25 yaşındaki kaleci, 47 gol yerken 17 mücadelede kalesini korumayı başardı. 


barcelona lazar carevİc marc andre ter steigen