Başakşehir'in yıldızı Aslan oluyor

ABONE OL

Bruma'yı Bundesliga'ya gönderen sarı-kırmızılılar bu boşluğu Edin Visca ile doldurmanın peşinde. Fenerbahçe'nin de istenmesine rağmen transferi gerçekleşmeyen Bosnalı yıldız, Galatasaray'a sıcak bakıyor.

Sarı-kırmızılı kulüp, bu sezon ligde müthiş performans gösteren Medipol Başakşehir’in yıldızı Edin Visca’yı kadrosuna katmayı planlıyor. Genç yıldızı Bruma’yı Leipzig’e 15 milyon euroya gönderecek olan Galatasaray, Portekizli futbolcunun boşluğunu Visca ile dolduracak. 

Ligde önceki sezon 34 karşılaşmaya çıkan ve 17 gol, 5 asistlik inanılmaz bir performans sergileyen Bosnalı tecrübeli oyuncu, bu yıl da istikrarlı görüntüsünü devam ettirdi.

Üç kulvarda 43 kez takımının formasını giyen, 10 defa rakip ağları havalandıran 12 defa da arkadaşlarına gol pası veren Visca, Aslan’ın iştahını açıyor. Bu transfer için sarı-kırmızılıların 4 milyon doları gözden çıkardıklyarı iddia edilirken, Başakşehir yıldızından kopma bedeli olarak 7 milyon dolar istiyor.  

Daha önce Fenerbahçe’nin de ciddi şekilde ilgilendiği ancak transferinin olmadığı Visca, Galatasaray’ın teklifi sonrası ise ayrılmaya sıcak bakıyor.

YERİNE ELIA MI GELDİ?

Başakşehir’deki misyonunu tamamladığını ve artık yeni bir maceraya atılmaya hazır olduğunu yakın çevresine söylediği öğrenilen Visca’nın transferdeki bu olumlu tavrı Cimbom’un elini güçlendiren bir etken olarak görülüyor. Fanatik’in haberine göre, kulüplerin anlaşması halinde, “Benden yana bir sıkıntı olmaz” dediği öğrenilen 27 yaşındaki başarılı futbolcunun Başakşehir ile 2020’ye kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Başakşehir’in Feyenoord’un kanat oyuncusu Elia’yı kadrosuna katması, Visca’nın ayrılma ihtimaline karşı ön hazırlık olarak algılanıyor.

bruma edin visca galatasaray başakşehir elia