Başakşehir - Man. Utd. maçının iki kilit ismi

ABONE OL

Şampiyonlar Ligi'nde Başakşehir ile Manchester United arasında oynanacak maç öncesi iki takımdan da kilit futbolculara göz atıyoruz.

Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'nde ilk puanı için İstanbul'da Manchester United'ı konuk ediyor. Zorlu maç öncesi iki takımdan da kilit rol oynayabilecek futbolcuları değerlendirdik.

Temsilcimiz Başakşehir'den başlıyoruz. PSG ile oynanan maçta ortaya koyulan futbol gayet iyiydi. PSG maçında Edin Visca, rakip kaleyi abluka altına almış ancak gol atamamıştı. Bu maça sakladı diyelim... Visca, Manchester United maçında da Başakşehir adına kilit rol oynayabilecek futbolcu olarak ön plana çıkıyor. Onun varlığı ve iyi oyunu takımın tamamına güven veriyor. 

MANU savunmasına karşı Edin Visca!

United'ın Maguire ve Lindelöf'ten oluşan savunma hattı pek iyi sinyaller vermiyor. Visca, bu savunmayı geçebilmek için hem uzaktan şutları hem de çalımları ile tehlike yaratabilecek kapasitede bir futbolcu. 

United'ın kilidi Fernandes'ten geçiyor

Manchester United'da ise kilit rol oynayabilecek futbolcunun Bruno Fernandes olabileceğini düşünüyoruz. Portekizli futbolcu, geçen sezonun devre arası geldiği takımda birçok şeyi değiştirdi. Akan oyunda farklı, duran  toplarda farklı tehlike yaratıyor. Tutulması çok güç bir futbolcu. Forvetteki futbolculara çok iyi servis yapıyor. Başakşehir, Fernandes'i kitlerse MANU'nun dengesini bozabilir. United'ın kildi Fernandes'ten geçiyor...