Bayern'in yeni teknik direktörü

ABONE OL

Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Julian Nagelsmann oldu. Bir süredir Nagelsmann ile görüşme halinde olan Bayern, genç teknik adamla 2026 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Bayern Münih'in yeni teknik direktörü belli oldu. Alman devi Bayern Münih, RB Leipzig'i çalıştıran Julian Nagelsmann ile 2026 yılına kadar sözleşme imzaladı. Nagelsmann, sezonun bitmesiyle Bayern'deki görevine başlayacak.

Resmi sözleşmenin ardından Nagelsmann konuyla ilgili kısa bir değerlendirme yaparken, ''Bayern Münih'in teknik direktörlük pozisyonu beni cazbetti. Kariyerimde eşsiz bir fırsat olacak ve bu teklifi mutlulukla kabul ettim. Leipzig'e de uygun bir çözüm bulduğu için teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı.

teknik direktörlük kariyerine Hoffenheim'da başlayan Nagelsmann, 2019 yılından bu yana RB Leipzig'i çalıştırıyordu. 33 yaşındaki genç teknik adam geleceğin en önemli isimleri arasında gösteriliyor.

Julian Nagelsmann'ın çalıştırdığı takımlar Bundesliga'da sezonu kaçıncı bitirdi?

4. Hoffenheim - 2016/17
3. Hoffenheim - 2017/18
9. Hoffenheim - 2018/19
3. RB Leipzig - 2019/20
2. RB Leipzig - 2020/21*


Bayern'den ayrılacağını açıklayan Hansi Flick'in ise EURO2020'nin ardından Joachim Löw yerine Almanya A Milli Takımı'nın başına geçmesi bekleniyor.

julian nagelsmann bayern münih rb leipzig nagelsmann