Belözoğlu döneminde Fenerbahçe

ABONE OL

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı mağlup ettiği haftayı kayıpsız kapatarak lider ile puan farkını indiren Fenerbahçe, Emre Belözoğlu göreve geldikten sonra başarılı performansını sürdürmeye devam ediyor.

FUTBOO | Fenerbahçe, şampiyonluk yarışındaki kritik Ankaragücü maçından uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1'lik galibiyetle ayrılırken, Emre Belözoğlu dönemindeki başarılı performansını da sürdürdü.

Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'nun teknik direktörlük görevine gelmesinin ardından 8 lig maçında yenilgi almazken, bu maçlarda toplam 20 puan toplamayı başardı.

Deplasmanda gelen 8 puan

Emre Belözoğlu döneminde iç sahada 4'te 4 yapan Fenerbahçe, deplasmanda da iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Sarı-lacivertliler Emre Belözoğlu göreve geldikten sonra 4 deplasman maçında 8 puan toplamayı başardı.

Liderle fark ikiye indi

Beşiktaş karşılaşmasının ardından Erol Bulut ile yollar ayrılırken, Fenerbahçe o haftayı lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde kapatmıştı. Emre Belözoğlu döneminde yakalanan performans ile sarı-lacivertliler son iki haftaya lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde giriyor.

Emre Belözoğlu döneminde Fenerbahçe

Denizlispor: 1-0
Yeni Malatya: 1-1 (D)
Gaziantep FK: 3-1
Başakşehir: 2-1 (D)
Kasımpaşa: 3-2
Alanyaspor: 0-0 (D)
BB. Erzurumspor: 3-1
Ankaragücü: 2-1 (D)

emre belözoğlu fenerbahçe