''Ben olsam görevi kabul etmezdim''

ABONE OL

Yılmaz Vural, A Spor yayınında Fenerbahçe'nin Erol Bulut kararını değerlendirdi.

Türk futbolunun deneyimli teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, A Spor yayınında Fenerbahçe'nin Erol Bulut kararını değerlendirdi.

Yılmaz Vural, Erol Bulut'un yerine göreve gelen Emre Belözoğlu için de bu görevin 'erken' olduğunu ifade etti.

Erol Bulut'un Fenerbahçe'ye biraz erken geldiğini dile getiren Vural, ''Fenerbahçe 3-0 yendiği maçtan sonra bile antrenörünü eleştiriyorsa bu antrenör adına olumlu bir şey değil muhakkak. Fenerbahçe'ye gelmesi biraz erken oldu galiba. O seçimi kim yaptıysa hangi kriterlere dayanarak yaptı. Bu büyük camiaları yönetmek için liderlik gerekiyor'' dedi.

''Emre'nin yerinde olsam kabul etmezdim''

Emre Belözoğlu'nun yerinde olsa görevi kabul etmeyeceğini de dile getiren Yılmaz Vural ''Emre Belözoğlu içinde bu işin başlangıcı çok erken. İddialı bir takımın başında birkaç maç kaybederseniz problem yaşanan bir ortamda, yazık olmayacak mı Emre'ye? Ülkemizin en önemli oyuncularından birisi, tabi ki yakışır ama henüz erken. Emre kendi geleceği içinde çok kritik bir karar verdi. İnşallah başarılı olabilir, ama olamazsa da Emre Belözoğlu'na yazık olur. Ben Emre'nin yerinde olsam bu görevi kabul etmezdim'' ifadelerini kullandı.

emre belözoğlu erol bulut fenerbahçe