Berkan Kutlu'ya Serie A'dan teklif

ABONE OL

Süper Lig'de 10'da 10 yaparak en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da Berkan Kutlu'ya Avrupa'dan resmi teklif geldi.

Transfer dönemine hızlı giriş yapan Galatasaray'da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da Berkan Kutlu'ya Avrupa'dan resmi teklif geldi. Son dönemde Galatasaray'ın en kilit isimlerinden olan Berkan Kutlu'ya İtalya'dan talip çıktı. Serie A'da topladığı 8 puanla son sırada yer alan ve kadrosunu güçlendirme adına transfer çalışmalarına hız veren Cremonese, milli orta saha için Sarı Kırmızılı ekibe resmi teklifini sundu.
Zorunlu opsiyon 4 milyon euro

Berkan'ı sezon sonuna kadar kiralamak isteyen İtalyan ekibi, sözleşmeye 4 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu da ekledi. Milli oyuncuya yarım sezon için 700 bin Euro öneren Cremonese, Galatasaray'ın cevabını beklemeye başladı. 31 Ocak'ta İtalya'da ara transfer döneminin sona erecek olması nedeniyle İtalyan temsilcisinin Sarı Kırmızılılar'dan bir an önce cevap almak istediği öğrenildi.

berkan kutlu