Bernabeu'da puanlar paylaşıldı

ABONE OL

La Liga'nın 2.haftasında Ronaldo'suz Real Madrid evinde Valencia ile 2-2 berabere kaldı. Maçta genç yıldız Asensio yıldızlaşırken, Benzema'nın kaçırdığı gol fırsatları saç yoldurdu.

Galibiyet parolası ile sahaya çıkan Eflatun-Beyazlılar maça hızlı başladı. Karşılaşmada gol perdesini 10.dakikada Real Madrid’in genç yıldızı Marco Asensio açtı: 1-0

Hızlı bir reaksiyon vermek isteyen konuk ekip Valencia’nın cevabı gecikmedi. Dakika 18’de Yarasalar, Carlos Soler’in golüyle skoru eşitledi: 1-1

İlk yarının kalan dakikalarında Real Madrid orta sahada bol pas yaparak rakibin kilidini kırmak istedi ancak Valencia iyi direndi ve soyunma odasına 1-1’lik eşitlik ile gidildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısının başlangıç vuruşunun ardından Madrid baskısını arttırıp, öne geçmek istesede Valencia kalesini kapatmayı bildi. Özellikle Benzema’nın kaçırdığı net pozisyonlar Madrid’li taraftarları çılgına döndürdü.

77.dakikada yeni transfer Geoffrey Kondogbia Valencia formasıyla ilk golünü attı, Santiago Bernabeu’yu sessizliğe gömdü: 1-2

Dakikalar 83’ü gösterirken genç yıldız Marco Asensio tekrardan sahne aldı ve takımına beraberliği getiren golü ağlarla buluşturdu.

Kalan sürede ise Real Madrid özellikle Benzema ile çok net fırsatlar yakalasa da direkler başka gole izin vermedi karşılaşma 2-2 sona erdi.

Asensio "Adam olacak çocuk"

İspanya Süper Kupası maçlarında attığı goller ile dikkatleri üzerine çeken 21 yaşında ki İspanyol yıldız, bugün attığı iki güzel gol ile maçın adamı oldu. Geçtiğimiz günlerde Eflatun-beyazlılar genç yıldız ile yeni sözleşme imzalamıştı. Serbest kalma maddesini 400 milyon Euro olarak açıklayan Real Madrid, oyuncunun geleceğin yıldızı olacağı sinyalini vermişti.

real madrid cristiano ronaldo karim benzema asensio valencia real madrid valenci maçı